Nem egy mai anyag, csak a minap megrendezésre került BME fesztivál miatt került elő a dolog. Gondolom nincs olyan ember, aki ne ismerné a Scootert és zenéjét. Annak idején Gigi D’ Agostino val párhuzamban rengeteget hallgattuk itthon. Mindenki szerette. Ami nálunk, családon belül, nagy szó. Viszont akkor még ugye nemigen tudott senki angolul, meg ugye a szöveg is, kit érdekel?
Mire én abba a korba jutottam, hogy a szöveg érdekelne, már rég nem hallgattam Scooter -t. Így ez a nagyszerű felfedezés is elmaradt, hogy miről is énekel tulajdonképpen. A szöveg jórésze hanyagolható, ami talán még említésre érdemes, az a “Sunshine in the air!” A címadó sor viszont visz mindent: How much is the fish? vagyis: Mennyibe kerül a hal?? Arról pedig megoszlanak a vélemények, hogy tulajdonképpen mi is lehet az a hal… vannak akik szerint egyértelműen valamiféle drogról van szó, de ezt nem tudhatjuk biztosra.
Mindenesetre biztosan nagy élmény a többszázfős tömegben, félig- meddig öntudatlanul ordítani, hogy How much is the fish??

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr361804156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása