jellylorum 2009.12.04. 20:03

Falalalala….

Itt a December, lassan itt a Karácsony. Az ember nem tud úgy elmenni vásárolni, nem tudja bekapcsolni a Tv -t vagy a rádiót úgy, hogy ne halljon legalább egy tipikus, sablon karácsonyi zenét.
Nem tudom ki, hogy van vele, én lassan kezdem unni. Szerencsére azonban sokan rájöttek, mekkora hasznot lehet húzni egy karácsonyi különkiadásból, így lassan mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő albumot.
Az én két személyes kedvencem a 2002 -ben megjelent Boldog Karácsonyt! c. album a Kerozintól, és a 2008 -as kiadású We Wish You A Metam XMas And A Headbanging New Year a metal zene nagyjainak tolmácsolásában.
Ezek közül a dalok közül szeretnék most (és majd máskor is) választani egyet -egyet és megoszatni Veletek, hogy Ti is halljatok valami Jót, valami nem megszokottat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr271806715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása