A feladat egyszerű: helyesen válaszolsz a feltett kérdésre, és máris tiéd a lehetőség, hogy megnyerd a fantasztikus ajándékok egyikét.
A nyeremény pedig nem más, mint 1db (!!) korcsolya, vagy 1db teniszütő.

 

 

 

 

 

 

Nem hiszem, hogy félreértelmezném a dolgot. A képeken is egyértelműen látszik, egy darabról van szó, még véletlenül sem egy párról.
Szóval magányos, egyedül járszani vágyók, és féllábú, korcsolyázni vágyók előnyben. De ne feledkezzünk meg azokról sem, akik otthon, a szekrényükben rejtegetnek egy fél pár korcsolyát, vagy teniszütőt!

Arra azért kiváncsi lennék, tényleg egy darabot küldenek -e a szerencsés nyertesnek, vagy csak annyiról van szó, hogy a Mol kreatív team -je egyértelműnek gondolta, hogy attól még hogy ők db -ot írnak, nem lesz olyan idióta, aki tényleg egy db -ra gondol, és nem egy párra.
Hát kéremszépen mégis van ilyen!  

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr171806966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása