jellylorum 2009.04.29. 01:16

EMOsok(k)

Nemrég bukkantam rá erre az oldalra: http://emogochi.eu/

Ha még nem unná mindenki az országban “fél szemmel” lézengő, vagyonának jórészét hajára költő, világfájdalommal teli fiatalokat, akkor tessék! Itt bárki csinálhat magának saját EMO fiút/ EMO lányt.Olyat, mint Ő itt a képen. Etetni, itatni azt hiszem nem kell (nem ástam magam bele túl mélyen) mint anno azokat a bizonyos kis házi kedvenceket,akiket még tisztába is kellett tenni néhanapján, viszont megtanulhat zenélni, énekelni, aztán zenélhet egy EMO bandában. És a legjobb az egészben: Ő is megtud halni. Ha nem látogatod rendszeresen, a depresszió szintje naponta 10% -ot nő. Ha eléri a 100% -ot még egy utolsó esélyed van hogy megmentsd, ha nem élsz a lehetőséggel, egyszerűen öngyilkos lesz.

Óóóh… hol lennénk mi az ilyen, és ehhez hasonló okosságok nélkül??
Az egyetlen dolog, ami meglep velük kapcsolatban, hogy annyira egyforma mind, mégsem látni két egyforma ruhát. Még én is néhanapján belefutok az utcán hol a nadrágomba, hol a kabátomba. Irigylem őket ezért a képességükért! 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr921801760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása