jellylorum 2009.05.16. 18:43

A hirdetés

Ha mindenféle háttér ismeret nélkül meglátnám ezt a felhívást az újságban, valószínűleg jót nevetnék rajta. Mert lássuk be, nem minden nap lát ilyet az ember.
Annak azonban, hogy ez a felhívás megjelent egy olyan újságban, amit Pest megye minden postaládájába ingyen dobálnak be, millió oka van. És akkor ezt tessék szó szerint érteni! Bár ettől a probléma valószínűleg nem fog megoldódni, ez a felhívás minden bizonnyal nem egy kellemetlen pillanatot okoz majd az illetőnek. Nem lesz olyan kényelmetlen helyzetben, mint amilyenbe azok kerültek nem egyszer akiket nem fizetett ki (a mai napig sem), mégis, valamiféle elégtételként szolgál a dolog; és tekinthetjük egyfajta utolsó felszólításnak is. A kérdés csak annyi, ha a felhívásnak nem lesz semmiféle következménye, az ember merjen -e drasztikusabb eszközökhöz nyúlni? 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr941803533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása