Süni 2010.08.27. 18:19

A komolytalan cég

Van egy cég, (digitális) tévéadás, szélessávú internet a fő profiljuk. Itt a körzetben az utóbbi egy hónapban az adás rengeteget vacakolt, de az internet is többször vált labilissá. Hogy hol történt ez, és melyik céggel, fedje homály, elvégre ez itt nem a reklám helye.

Mindenesetre napok óta mondogatom, hogy vicc ez a cég - ma pedig az egyik (egyébként hibaelhárító) autója alapján megbizonyosodtam róla, hogy szerintük is.































 

Gyanítom, nem szorul magyarázatra, de hátha vannak itt hozzám hasonló csodabogarak, akiknek azért, ha ismernek is párat, életük nem mindennapi szereplői az internetes rövidítések:
a LOL egy angol eredetű kifejezés rövidítése. Több változata is létezik, én nem vagyok annyira művelt, hogy tudjam, melyik volt az igazi, ezért csak párat felsorolok a példa kedvéért: Laughing On-Line; Laugh Out Loud. A lényeg, hogy valami nagyon vicces, valamin nagyon hangosan nevetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr452252643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása