jellylorum 2009.07.22. 12:32

A Pogo

Hegyaljás tapasztalataim azt mutatják, hogy az emberek jórésze (mármint akik ezt a tevékenységet végzik) nem tudják hogy a pogo tulajdonképpen egy tánc, aminek lépései vannak. Kialakulásának idején a ‘70 -es ‘80 -as években, még lehet hogy ez a dolog így működött, de ma már nem.
Ma aki pogózik, az általában nincs tekintettel a körülötte állókra, ész nélkül ugrál és megy neki másnak. Nekünk is nem egyszer le kellett állítanunk a talajrészeg őrülteket, hogy ne menjenek már neki annak, aki csak a koncertet szeretné élvezni, és semmi kedve kék – zöld foltokkal hazamenni.

A pogó íratlan szabályai szerint a gyengébbekre tekintettel kell lenni, azokat a pogózókat, akik elestek, fel kell segíteni. Nagyobb koncerteken megfigyelhető, hogy baleset során azonnal védelmi kör alakul ki a földön fekvő körül és az elesettet felsegítik. Az arc vagy más érzékenyebb testrészek véletlen megütése után a két fél rövid szemkontaktussal vagy hasonló gesztussal jelzi, hogy „minden rendben”. 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr801802500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása