Vannak ugye a jó tetoválások -amiről most nem ejtenék szót, ilyeneket bárki talál a neten, vagy ismerősei körében- és vannak azok, amiket az ember inkább elrejtene. Lehet hogy első pillantásra elégedettek vagyunk a munkával, de később mindenféleképpen rá kell jönnünk, hogy nagy hülyék voltunk mikor megcsináltattuk. Ennek több oka lehet. Megesik, hogy a tetoválónk kiváló munkát végzett, de egy eleve rossz ötletből nem sok jó sülhet ki, de az is előfordulhat, hogy az ötletünk kiváló, a kivitelezés viszont.. hömm.. mondjuk, hogy elgondolkodunk azon, mennyivel jobban jártunk volna, ha magunkat tetováljuk -akár értünk hozzá akár nem.
És van még egy harmadik kategória is: A kivitelezés jó, az ötlet jó.. csak nem tetoválásnak.. én például nem tudom, hosszútávon együtt tudnék -e élni rajzfilmfigurákkal...

Lássuk a példákat:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr702571937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása