jellylorum 2009.09.25. 13:08

Ügyes megoldás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nah, ez sem egy mindennapi látvány: valaki egy bevásárló kocsiban tolja a bőröndjét, táskáját. A Keletiben!!! Hogy került az oda???
Jó, mondjuk láttam már cifrábbat is. Múlthéten két kissebségi jómunkásember cipelt egy fél kádat (!!) tele minden lommal. Ezek után ez már igazán semmiség. Sőt! Még irigyeltem is. Milyen jól jönne nekem egy ilyen szerdánként. Akkor nem a táskámmal a hátamon, rajzdossziéval, táblával a kezemben kéne a vonathoz rohannom, csak beledobom a kocsiba mindenem, kicsit nekifutok, aztán ráállok a kocsira és gurulok. Ebben meg már gyakorlatom is van, heti egyszer erre edzek, mikor elmegyünk bevásárolni.
Nade! Most komolyan, hogy került oda az a bevásárló kocsi? Senki nem szólt rá ott, ahonnan elhozta?? Vagy út közben?? És ha felszáll a vonatra, a kocsit is vinné magával, vagy csak úgy ott hagyja??
Nem tudom… mindenesetre kiváncsi lennék ennek az egésznek a hátterére is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr111802611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása