jellylorum 2009.10.24. 00:42

Déli sokkoló

Először is, itt egy elmaradt videó tegnapról, amiért megintcsak köszönettel tartozunk. 

 

Emberünk most biztosan hálát ad az életéért, és innentől kezdve minden egyes percét értékelni fogja. Vagy valamelyik pszichiátrián kezelik….Kire hogy hatnak az ilyen dolgok… Én valószínűleg kezelésre szorulnék egy ilyen eset után, és soha többé nem mennék át zebrán, ha bármilyen mozgó jármű van a közelben.

És éjszaka részegen sem néznék horrorfilmet, mert annak is csúnya vége lehet:

„Cigiért meg lottóért ugrottam be, aztán visszaültem a pickupba és indultam haza” – vezette fel a történetet vallomásában a férfi. Már sötét volt, amikor lefordult az autópályáról a házukhoz vezető útra, és a reflektorok fényében úgy harminc méterre maga előtt egy férfit látott meg, aki a karjaival hadonászva, ordítva rohant felé. „Vér folyt a szájából, teljesen átáztatta az ingét is, nem tudtam, mit csináljak, úgyhogy elcsaptam” – számolt be gyors és frappáns döntéséről Wilson, akinél később 0,23 ezrelékes véralkohol-szintet állapítottak meg.

Mint később, az eset kivizsgálásakor kiderült, a zombinak nézett jelenség az egyik szomszéd volt, aki épp a kukoricásban dolgozott a traktorján, mikor pontosabban nem részletezett baleset érte, a végeredmény mindenesetre jópár kivert első fog és egy eltört állkapocs lett. Mivel nincs autója, így véresen, gyalog rohant a szomszéd házhoz segítségért, és ha az eddigek nem lettek volna elegendőek szerencsétlennek, ráadásul épp a tökrészegen hazafelé robogó Wilsonnal találkozott. Aki – mint később kiderült – nem csak részeg volt, de épp egy zombifilmről jött.

Wilson neje szerint ugyanis a helyi bolt mindössze nyolcpercnyi táv volna autóval, férje azonban több mint négy órára tűnt el aznap este, úgyhogy „Nyilván megint beugrott a kocsmába, aztán meg beültek a haverjával, Billel valami zombifilmre a moziba. És persze ott is folytatták az ivást” – egészítette ki a történteket.

Az elgázolt, zombinak hitt szomszéd súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte az estét.
A sztori szépségét némileg csorbítja, hogy nem igazán vannak bizonyítékok a történet hitelességét illetően. De mivel Amerikáról van szó, sanszos, hogy tényleg megtörtént a dolog.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr161804664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása