Süni 2010.04.01. 10:28

Áprilisi tréfa

Nem szeretem az április 1-jei beugratásokat, mert a saját tapasztalataim szerint ez csak az aljas és rosszindulatú emberek napja, semmi több - és mindentől függetlenül én sem szeretem társaimat beugratni. Viszont.

Az egyik közösségi oldalon (is) lehet játszani egy olyan játékkal, ami alapvetően gyerekeknek van kitalálva (a grafikája is pofonegyszerű), és a lényege nem több, mint létrehozni mindenkinek saját állatkáját, mely külsejének tulajdonképpen csak a képzeletünk szabhat határt. Nem tagadom, huszonéves fejjel én is játszom, lassan fél éve. Na de a lényeg nem is ez.

A készítők úgy gondolták, megviccelik többezer fős felhasználói körüket, és úgy érzem, a sok sületlenség mellett elfér ez a poszt is. :D

A gyanútlan játékos (pláne 3 óra alvás után, eléggé kábán, melynek következtében az sem jut eszébe, milyen nap van ma) elindítja az alkalmazást, és látja azonnal, hogy új funkciót kapott, még pedig a 3D látványt.
























Bár ez a játék így aranyos, ahogy van, jelenlegi kinézetével, az ember nyilván kíváncsi, és rákattint, mert szeretné, mit újítottak. (Már csak azért is, mert az utóbbi egy hónapban elég sok átalakítás volt megfigyelhető, amelytől könnyebben játszható lett az egész.) Kattintás után a 3D-s képet az alkalmazás el is kezdi betölteni.























Majd, miután végzett, nem történik semmi, csak egy "hibaüzenetet" kapunk, melyet, miután kimosolyogtuk rajta magunkat, elkattintva visszatérhetünk a játék tökéletesen változatlan formájához. :D :D























 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr541886310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása