Miért hord az ember cipőt? Én például azért, mert mindenki már is hord (meg mert egy koszos láb nem épp üdítő látvány). De mikor alkalmam nyílik rá leveszem, és gond nélkül sétálok mezítláb.

És mit vár el az ember egy cipőtől? Nekem fontos, hogy kényelmes legyen (bár ez a nők jó részénél nem kitétel.) Nézzen ki jól. Részemről nem számít más mit gondol, nekem nyerje el a tetszésem, ha lehet első pillanatra, és akkor az egy hosszantartó kapcsolat lesz. És persze szempont, hogy valamilyen szinten védjen a környezeti hatásoktól: hidegtől, kosztól, víztől.

De mint azt a melékelt ábrák mutatják, vannak akiknek mindez nem lényeg. Íme néhány "cipő", ami biztosan sokmindenre jó, csak épp saját funkcióját nem látja el... vagy nem tudom...

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr282053957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása