Újabb WC -s baleset ezúttal Ausztráliából…

A nyilvánosság segítségét kérte hétfőn az ausztrál rendőrség és Caims városának elöljárói, hogy megtalálják azokat a csínytevőket, akik egy nyilvános illemhely ülődeszkájához ragasztottak a hétvégén egy férfit – írta a Független Hírügynökség.
Az 58 éves férfival szombaton történt a kínos eset: a város egyik bevásárlóközpontjában használta a mellékhelyiséget, ám dolga végeztével azzal szembesült, hogy nem tud felállni a helyéről. A férfit sem a segítségére siető vásárlók, sem a helyszínre riasztott rendőrség nem tudta kiszabadítani, így végül mentőt hívtak, és kórházba szállították – természetesen deszkástól. Az egészségügyi intézményben végül kiszabadult szorult helyzetéből, igaz, nem könnyen: a férfiról ipari oldószer segítségével sikerült leválasztani a nem kívánt újabb testrészt.
Az ügyben vizsgálatot indított a rendőrség, és egyben arra kérte a város lakóit, hogy ha információval rendelkeznek a csíny elkövetőiről, jelentkezzenek a hatóságnál. Az esettel kapcsolatban a rendőrség mellé állt a város elöljárósága is, “beteg viccként” jellemezve a ragasztós tréfát. “Felháborító, hogy egy úriembernek ilyesmin kelljen keresztülmennie csak azért, mert valaki azt gondolja, hogy ez mulatságos. Ez egy beteg vicc” – mondta a városi tanács biztonsági ügyekben illetékes bizottságának vezetője. Di Forsyth hozzátette: reményei szerint a város lakói is felháborodnak ezen az “elég veszélyes tréfán”, és segítségükkel megtalálják az elkövetőket.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr541803718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása