Ahhh.. 3napi netmentesség után újra itt. És amíg várok a csütörtöki strandos képre (kinézek az ablakon, és olyan lehetetlennek tűnik, hogy csütörtökön még strand idő volt) itt van néhány újabb őrült törvény Dániából és Svájcból:

Dánia:
- Az autó elindítása elõtt a vezetõ köteles meggyõzõdni hogy a fények, fékek, a kormány és a duda mûködik. Ezután ellenõriznie kell, hogy nincs e gyerek a kocsi alatt.
- Ha egy lovaskocsi elõzni próbálja az autót, és a ló megbokrosodik a gépjármûtõl, annak vezetõje köteles megállni, megnyugtatni a lovat a kocsit pedig letakarni hogy ne látsszon.
- Vezetés közben valakinek egy zászlóval kell haladnia a kocsi elõtt hogy figyelmeztesse a lovaskocsikat a közelgõ veszélyre.
- A börtönbõl szökni nem tilos. Ha azonban elfogják az embert köteles letölteni hátramaradt büntetését.

Svájc:
- Tilos vasárnap kocsit mosni vagy füvet vágni.
- Tilos este 10 után lehúzni a toalettet, vagy állva könnyíteni magunkon.
- Abszintot gyártani, tárolni, árulni és forgalmazni tilos, fogyasztani szabad.
- Minden hóláncos kocsinak matricát kell viselnie a mûszerfalán mely emlékezteti a vezetõt, hogy ne vezessen 160 km/h-nál gyorsabban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr581802556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása