A nagy ajándékkeresgélés közepette rábukkantam egy honlapra, ahol érdekesebbnél érdekesebb dolgokat találtam.
Társasjáték. De nem akármilyen!
Alkoholi és Részegedj okosan. Már a neve is csábító!

A játék menete: Fogjon egy dobókockát, 6 db különböző színű társasjáték-figurát, egy csomag kártyát, 6 elvetemült, mindenre elszánt barátot és szerezzen be minél több alkoholt! A játék lényege, hogy a táblán lévő instrukciók pontos betartása mellett minél előbb, vagy inkább minél józanabbul célba érjünk. A játék során többféle alkohol fajtával kell közelebbről is megismerkedniük a játékosoknak, úgy, mint bor, sör, tömény illetve pezsgő.

A doboz 2 társasjátékot tartalmaz A/3-as méretben. Az egyik a híres Alkoholi, melyet csak haladóknak ajánljuk és csak a legkeményebbek játsszák töménnyel.


A másik társaság összekovácsoló játék pedig a Részegedj okosan, melyet kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk, akik csak hangulatba akarják hozni a társaságot, de nem a teljes lerészegedés a cél.

És mindezt 6500 + 2000 postaköltségért cserébe. Nem mondom, meg lehet ezt oldani olcsóbban is, és csak egy már meglévő társasjátékra van szükség.
Mi ezt egy Trivial nevű játékkal próbáltuk be egyszer. Párban játszottunk. Egyrészt mert sokan voltunk, másrészt meg olyan szinten nehezek a kérdések, hogy ha minden egyes rossz válasz után ittunk volna, nem biztos hogy jó vége lett volna a játéknak. Így pedig rossz válasz esetén csak a pár egyik tagjának kellett innia, a következő körben pedig a másiknak.
Persze voltak, akik azt mondták, mit nekik ez a kis pia, ha ketten nem tudják a választ, akkor ketten is isznak minden körben! meg is lett az eredménye…

A többi ajándék ötlet pedig megtekinthető ITT. Érdemes megnézni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr671806018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása