Egy román férfi, miután felesége és szeretője is elhagyta, úgy döntött megválik férfiasságától. A feleslegesnek vélt testrészeit a munkahelyén rejtette el, később munkatársai találtak rá. A férfi sok vért vesztett, de életben maradt.

Az orvosok véleménye szerint, a férfi lassan és kíméletlenül végezte el a műtétet magán. A testrészeket később munkahelyén egy pad alá rejtette, rongyokba csomagolva. Az esetre akkor derült fény, mikor a munkatársak vérnyomokat találtak az öltözőben, majd nem sokkal később a testrészek is előkerültek. A történtek láttán, azonnal riasztották a mentőket, akik megdöbbenve álltak ez eset előtt.
Az egyik mentős így nyilatkozott:

"Borzalmas fájdalmakat élhetett át szerencsétlen férfi. Nem is értem, hogy maradt életben, talán annak köszönheti a szerencséjét, hogy a sebeit elszorította. Bár rengeteg vért vesztett, de nem vérzett el teljesen"

A férfira most hosszú gyógykezelés vár, és pszichiátriai kezelésnek is alávetik.
Felesége és szeretője sokkos állapotba került a hír hallatán.

 

Ezek után engem az érdekelne még, vajon milyen irányba változott a férfi és a nők kapcsolata, valamint a feleség és a szerető kapcsolata?

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr131836401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süni · http://arkagyevna.blogspot.com 2010.03.14. 23:44:56

Tulajdonképpen ez nem újdonság, anno Hegyeshalomban is történt hasonló. Ott a fószernek a neje meg a nője csak annyit mondtak, hogy rossz az ágyban, ezért levágta, de rosszul, ezért visszavarrták neki... :D

jellylorum 2010.03.15. 10:03:30

Döbbenetes, mennyi félőrült rohangál szabadon a világban...
süti beállítások módosítása