Na, ezt lessétek meg! Velük volt tele az ég. 21.30 körül jelent meg az első, 21.40 kor láttuk az utolsót. Sokan voltak.

Van ötlet mi lehetett??

Sajnos a képminőség nem az igazi, de olyanok voltak mintha lángoltak volna, és gyorsabban mentek mint a repülők... Mind ugyanabból az irányból jött- kb. észak felől- és ugyan abba az irányba -délnek- tartottak.
Apum azt mondta, az Asgardoknak elromlott az álcázó berendezésük. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://merrevanazertelem.blog.hu/api/trackback/id/tr282137072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zserbózombi 2010.07.07. 22:06:58

Ha olyanok voltak, mint egy-egy csillag, nem sokkal naplemente után láttad őket és kb. olyan gyorsan haladtak, mint egy repülő, de nem villogtak pirosan, akkor valószínűleg műholdak voltak.

Naplemente után ezeket még megvilágítja a nap abban a magasságban és így csillagszerűen néznek ki. Bárhol megjelenhetnek az égen és egy idő után eltűnnek.

Zserbózombi 2010.07.07. 22:07:53

Ha már itt vagyok: A feedolvasóban láttam a bőrtetkós csajt a bambusszal a hátán és eszembe jutott: Új értelmet kapott a szíjat hasít a hátából. :o)

jellylorum 2010.07.07. 23:15:08

@altais_dragon:
Óó... ezek sokkal -sokkal nagyobbak voltak mint egy csillag. Messziről, függönyön keresztül mint a kissé alacsonyak szálló repülők... kintről az udvarról, már mint a lángoló repülők.
süti beállítások módosítása